Bezvaječné těstoviny

Posted: Říjen 25th, 2015 | Author: Masosasurus | 2 Comments »

Bezvaječné špagety, jídlo, které rádi hlásají vegani, jak jsou nejlevnější a snadno dostupné a všichni je jedí a že vajíčka tedy nejsou potřeba. Já měla k jejich konzumaci jenom onen důvod finanční. Jenže jak já je dnes nenávidím. Tu přípravu, kdy jsem nakonci měla odpornou slepenou hroudu. Jenže když tohle řeknete těmto veganům, tak oni samozřejmě ihned otevřeli svou bibli mouder a začali mi kázat: Neb špatnou značku zakoupila jsi, nejsi potom hodna dobrých špaget pokrmovati. A tak jsem tedy šla a koupila jiné bezvaječné špagety, přičemž výsledek opět stejný: Hrouda. I bylo mi znovu kázáno: Jak uděláš tak dostaneš, krmi svou připraviti dobře musíš, postupovat dle návodu a rad tvých bab.
A tak jsem se řídila, za stálého míchání jsem nechala vařit dle návodu, špagety scedila a jak je zvykem, proprala je pod tekoucí vodou. A co vzniklo? Hrouda.
A tak jsem se rozhodla investovat peníze do špaget vaječných. A jaké překvapení mi bylo, když se špagety nijak nelepily ani proprat nepotřebovaly, a co víc? Mají dokonce i chuť! Mnohem výraznější než špagety bezvaječné.
Takže ano, serou mě bezvaječné špagety a bezvaječné těstoviny celkově, a serou mě Vegani, kteří mají potřebu hájit své žrádlo a ze mě dělat debila, že je jen neumím připravit!

«
»


  • Eva Budínová

    Tady nevím, kde se stala chyba. Bezvaječné těstoviny vařím běžně, přestože vegan nejsem, takže nemám potřebu hlásat, že jsou za každou cenu super, protože jsou bezvaječné. Špagety po uvaření nepropírám, ale hned je zamíchám s omáčkou, se kterou je budu jíst. Slepené potom nebudou. :-) Ale vaječné těstoviny jsou taky super. :-)

  • ill

    A ještě jich v regálech děsivým tempem ubývá. A ty bezvaječný se žrát nedaj. S tím souhlasím.