Máslo po ránu

Posted: Prosinec 24th, 2015 | Author: Afro | 10 Comments »

Sere mě, když si chci ráno namazat rohlík máslem z lednice, ale to je tak tvrdý, že to ten rohlík akorát rozesere.

«
»


  • Vach

    A caj je moc varici :)

  • insaina

    a o takovy ty pikslicce, do ktery si vecer odkrojis masla tak akorat na rano, aby ti pres noc zmeklo, jsme slyseli?

  • Miroslav Palouček

    I mě. Nahrazoval sem to ramou nebo jiným zmrgarýnem, jenže tyhle vomatláfky jsou hnusný a nezdravý. Takže sem nakonec zase sklouznul k ďoubání zdtvrdlého másla. Stačilo by si maličko přivstat nechat ho pár minut venku z lednice a je to, jenže na to se já ráno nezmůžu….

  • Jan Bart

    Fakt tvl debile, tomuto se rika „first world problems“ a jsi jeste neschopny blb/ka,
    Miroslav Paloucek to samy.
    Tomeseretomeseretomesere ze mam to maslo rano tvrdy a nedokazu si ho vecer vyndat vyndat z lednicky( protoze oooo, mame tady tropicke teploty a tak to nejde) tak o tom aspon napisu hejt jak me sere ze je to maslo rano tvrdy.

    • Vach

      Hele umis reagovat jinak nez vsem okolo nadavat? Jestli trpis nejakou nemoci, tak sorry. Jinak je to pozerstvi jak svin. Ale coz, za svoji vizitku si muze kazdej sam.

    • Miroslav Palouček

      Hele Bárťas, to chce klid a nohy v teple. A bude to dobrý. :-)
      Náhodou problémy s margarýnama a ztuženýma tukama (včetně toho palmovýho svinstva) náhodou jsou first world problems. :-)
      Ale je fakt že vo tom řeč nebyla. :-)
      Teď jsi mě přivedl na dobrý téma na hejt na palmovej tuk. Jakože si člověk nemůže dát nic koupenýho sladkýho, kde by ho alespoň malý množství nebylo.

  • Sangrail

    Když chcete, aby máslo změklo rychle, částečně ho rozbalte, aby mělo víc místa, a několikrát ho uhoďte válečkem nebo podobným předmětem. Nebude tak měkké, jako kdyby leželo v pokojové teplotě, ale rozhodně bude citelně měkčí než studené máslo z lednice.

  • Ondří Scully Plyš

    Rano mazu floru a ta jde vzdy :-) ale taky o tomto problemu vim a sere me :-)

  • Michal Kovařík

    Tvrdy maslo je nejlepsi, nakraji se normalne nozem a krasne se rozpousti na jazyku. Rozmekly maslo mi prijde jako ekl nejvetsi.

  • Desperor

    Italové to dělají tak, že rozkrojí housku/bagetu, do toho dají salám, ukrojený čtvereček tvrdého másla a na to nějaký salátek nebo sýr a je to dobrý a řešitelný. A když chceš měkký máslo, tak si ho postav na poličku nad konvici ve které se vaří voda na čaj 😀